FAQ stranica Fitflix

Šta da radim u slučaju da želim da izmenim lozinku?

Lozinku možete izmeniti vrlo jednostavno odlaskom na link https://video.fitflixgroup.com/ i odabirom opije „Zaboravio sam lozinku?“. Nakon odabira opcije u polje „Email adresa korisnika“ potrebno je da unesete Vašu mejl adresu koju ste uneli prilikom kupovine paketa i koju koristite za pristup aplikaciji. Nakon unosa Vašeg mejla odaberite opciju „Izmeni lozinku“.

 

Nakon odabira opcije „Izmeni lozinku“ dobićete mejl sa instrukcijama za izmenu lozinke (proveriti spam folder u slučaju da ne vidite mejl u inbox-u). U slučaju da dobijete informaciju da Vaš mejl ne postoji to znači da Vam je nalog ugašen ili da ste uneli pogrešnu mejl adresu.
U narednom koraku potrebno je da kliknete na link u mejlu koji Vam je pristigao.

 

 

Bićete preusmereni na našu platformu i potrebno je da unesete u polje Vašu novu lozinku. Lozinka mora da sarži minimum jedno veliko slovo, jedno malo slovo i jedan specijalni znak. Minimalna dužina lozinke je 8 karaktera. Nakon unosa lozinke izaberite opciju „Izmeni lozinku“. Potom što ste izmenili lozinku bićete preusmereni na naši Video Web aplikaciju.

Od ovog trenutka novu lozinku možete da koristite na svim našim platformama a to su:

  • Fitflix Video Web aplikacija
  • Fitflix mobilna aplikacija
  • Fitflix forum

Fitflix Video Web aplikacija

 

Fitflix mobilna aplikacija

 

Fitflix forum

Na koji način da se pretplatim na Fitflix paket?

Da biste se pretplatili na Fitflix paket potrebno je da ispunite formu za kupovinu paketa.
Forma se nalazi na linku https://fitflixgroup.com/payment-process/.

U prvom koraku potrebno je da izabere paket koji želite da kupite.
Nakon odabira željenog paketa izaberite opciju „Sledeći korak“.
U drugom koraku potrebno je da unesete sledeće informacije:
Vaše ime
Vaše prezime
Vašu e-mail adresu
Vaš broj telefona (u formatu 063123456)
Nakon unosa validnih informacija izabrati opciju „Sledeći korak“.
U slučaju da dobijete poruku da nalog postoji to znači da je pretplata na navedenom mejlu već aktivna i da nije moguće izvršiti duplu aktivaciju.
Kako biste zaobišli ovu poruku potrebno je da se registrujete putem drugog mejla ili ugasite trenutnu pretplatu.

Treći korak u kupovini proizvoda predstavlja potvrdu složenosti sa opštim uslovima poslovanja. Sve opšte uslove poslovanja možete pronaći na linku https://fitflixgroup.com/opsti-uslovi-poslovanja/
Nakon odabira opcije da se slažete sa opštim uslovima poslovanja odabrati opciju „Pošalji“.


Poslednji korak unutar forme za pretplatu jeste unos informacija o Vašoj kartici.
Informacije koje je potrebno da unesete su:

  • Broj kartice
  • Datum isticanja kartice
  • CVC2 ili CVV2 kod (kod se nalazi na poleđini kartice)

 

Nakon unosa informacija o kartici bićete preusmereni na naš sajt i bićete u mogućnosti da vidite da li je transakcija uspešna ili ne. U slučaju da transakcija nije uspešna dobićete informaciju u sekciji „Informacija o problemu transakcije“. Ukoliko ste sigurni da su svi podaci koje ste uneli tačni a da i dalje ne možete da pristupite platformi možete se javiti našoj podršci na mejl info@fitflixgroup.com.

Kako da otkažem pretplatu?

U slučaju da želite da otkažete pretplatu to možete uraditi pristupom na linku https://video.fitflixgroup.com/unsubscribe/. Unutar polja „Email adresa korisnika“ potrebno je da unesete mejl koji koristite za pristup Fitflix aplikaciji.
Potom odabrati opciju „Pošalji mi zahtev za otkazivanje pretplate“.

Nakon odabira opcije „Pošalji mi zahtev za otkazivanje pretplate“ dobićete mejl sa instrukcijama za otkazivanje pretplate (proveriti spam folder u slučaju da ne vidite mejl u inbox-u). U slučaju da dobijete informaciju da Vaš mejl ne postoji to znači da Vam je nalog ugašen ili da ste uneli pogrešnu mejl adresu.

U narednom koraku potrebno je da kliknete na link u mejlu koji Vam je pristigao.
Bićete preusmereni na našu platformu i potrebno je da odaberete opciju „Otkaži pretplatu“.


Od ovog trenutka pretplata na Fitflix aplikaciji više nije aktivna  novac neće biti zaduživan sa Vašeg računa.

Izmena nivoa personalnih treninga

U slučaju da Vam nivo personalnih treninga ne odgovara izmenu nivoa možete izvršiti unutar mobilne aplikacije odabirom menija u gornjem desnom uglu aplikacije.
Nakon odabira menija odabrati opciju „Podešavanja“. Unutar ovog dela aplikacije odaberite opciju „Ponovi upitnik – Personalni treninzi“. Ispunite ponovo upitnik i novi nivo će biti odmah aktiviran na Vašem profilu.
Izmena nivoa plana ishrane

U slučaju da Vam nivo plana ishrane ne odgovara izmenu nivoa možete izvršiti unutar mobilne aplikacije odabirom menija u gornjem desnom uglu aplikacije.


Nakon odabira menija odabrati opciju „Podešavanja“. Unutar ovog dela aplikacije odaberite opciju „Ponovi upitnik – Plan ishrane“. Ispunite ponovo upitnik i novi nivo će biti odmah aktiviran na Vašem profilu.


Izmena težine unutar mobilne aplikacije

U slučaju da želite da izmenite Vašu težinu to možete izvršiti unutar mobilne aplikacije odabirom menija u gornjem desnom uglu aplikacije.


Nakon odabira menija odabrati opciju „Izmeni težinu“. Uneti svoju novu težinu. Nova težina će odmah biti aktivna unutar mobilne aplikacije.


Slanje povratnih informacija o upotrebi aplikacije

Ukoliko želite da nam ostavite neku poruku to možete izvršiti unutar mobilne aplikacije odabirom menija u gornjem desnom uglu aplikacije.


Nakon odabira menija odabrati opciju „Ostavi povratne informacije“. Odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku.


Sidebar