plan ishrane ikonica

Plan ishrane

Na osnovu informacija prikupljenih o tebi, dobijaš plan ishrane skrojen tačno po tvojoj meri. Bilo da je tvoj cilj mršavljenje, dobijanje mišićne mase ili održavanje težine, dobićeš najoptimalniji plan da do njega dođeš. Mi se brinemo o svemu, tvoje je samo da pratiš!

Na osnovu informacija prikupljenih o tebi, dobijaš plan ishrane skrojen tačno po tvojoj meri. Mi se brinemo o svemu, tvoje je samo da pratiš!

Energija i zdravlje

Dnevna rutina koja će odmah popraviti tvoju produktivnost, raspoloženje i zdravlje. Svi makronutrijenti i mikronutrijenti su uklopljeni prema potrebama tvog tela, za maksimalne rezultate. Osetićeš povećan nivo energije tokom dana za svakodnevne aktivnosti, bolje zdravlje, imunitet, koncentraciju i imaćeš kvalitetniji san. To se dešava kada hraniš svoje telo baš onim što mu je potrebno!

Energija i zdravlje

Dnevna rutina koja će odmah popraviti tvoju produktivnost, raspoloženje i zdravlje. Svi makronutrijenti i mikronutrijenti su uklopljeni prema potrebama tvog tela, za maksimalne rezultate. 

Osetićeš povećan nivo energije tokom dana za svakodnevne aktivnosti, bolje zdravlje, imunitet, koncenraciju i imaćeš kvalitetniji san. 

Recepti

Brojanje kalorija i broj makronutrijenata ti ništa ne znači, ako ne znaš šta da jedeš. Razumemo te! Zato je ovaj problem rešen time što smo tvoj plan napunili najukusnijim receptima, koji istovremeno podržavaju tvoj cilj i zahteve tvog tela! Recepti? Kuvanje? Nemaš čega da se plašiš, ne zahtevaju nikakve kulinarske veštine. Svi recepti su brzi i jednostavni. Sve ćeš znati da pripremiš i uštedećeš vreme.

Doručak

Sada nemaš izgovor da preskočiš svoj doručak. Prema tvojim ciljevima kreiramo plan ishrane. Ukoliko imaš alergiju na neke namirnice ili neke ne voliš, uvek možeš potražiti novi recept iz naše arhive recepata.

Ručak

Svaki recept sadrži nutritivnu vrednost, tako da u svakom trenutku možeš da pratiš dnevni unos kalorija. Ukoliko ne ispuniš svoj dnevni cilj, možeš da nadoknadiš uz naše ukusne i zdrave užine.

Večera

Ko kaže da zdravi obroci ne mogu biti ukusni? Svakoga dana očekuju te novi i zanimljivi recepti, za koje ne moraš imati kulinarskog iskustva.

Ishrana u fitnesu

Nikada dosta znanja i korisnih informacija! Na našem forumu i blogu, uvek ćeš moći da dobiješ korisne informacije i savete o svom telu, zdravlju, namirnicama, nutritivnim zahtevima tela i kako će zdrava ishrana povećati kvalitet tvog života. Sve što želiš da saznaš na temu ishrane, moći ćeš da saznaš na forumu od eksperata iz ove oblasti.

Lista za kupovinu

Nakon što je kreiran tvoj plan, dobijaš i listu namirnica za kupovinu. Ne moraš da pretražuješ sve recepte i izvlačiš potrebne namirnice. Mi smo to već uradili za tebe! Znaćeš šta ti je potrebno i u kojoj količini za celu nedelju. Na ovaj način imaš sve isplanirano, zabeleženo, nećeš ništa zaboraviti, smanjićeš nepotrebno bacanje hrane i sačuvati novac.

Edukacija

Nikada dosta znanja i korisnih informacija! Na našem forumu i blogu, uvek ćeš moći da dobiješ korisne informacije i savete o svom telu, zdravlju, namirnicama, nutritivnim zahtevima tela i kako će zdrava ishrana povećati kvalitet tvog života.

Preuzmi Fitflix aplikaciju i započni svoje fitnes putovanje!

Preuzmi Fitflix aplikaciju i započni svoje fitnes putovanje!