PREUZMI DANAS I OSTVARI 14 DANA BESPLATNO

Više od treninga

Odaberi jedan od 100+ programa treninga, kombinuj ih ili probaj Nedeljni mix, ti biraš. Za početnike i za iskusne. Sa opremom ili bez. Novi treninzi svake nedelje.

Započni svoj fitnes put.

Posle 490 rsd/mes.

Core

Ovi treninzi postaće deo tvoje nedeljne rutine. Snažni mišići trupa omogućavaju ti stabilnost, pravilno i držanje celog tela.

HIIT

Postigni rezultate brzo treningom koji može trajati 20 minuta. Spoj treninga snage i kardia koji angažuje mišiće celog tela sa minimalnim pauzama.

Pilates

Pilates je savršen način da ojačaš trbušnjake i leđa, povećaš mobilnost, snagu, koordinaciju, poboljšaš mentalnu koncentraciju i popraviš držanje tela.

Boxing

Jak, brz,i dinamičan trening koji oduvek želiš da probaš. Oslobodi borca u sebi koji će ti pomoći da izvučeš najviše iz svakog treninga.

Tone up

Treninzi idealni za postizanje snage i hipertrofije mišića. Tone up je tip kružnog treninga koji se fokusira na razvoj mišićne snage i izdrzljivosti.

Strength

Set treninga koncipiran tako da poboljša tvoju mišićnu snagu i kondiciju.

Meditacija

Stani na trenutak. Diši. Meditacija može značajno da poboljša svaku sferu tvog života. Oslobodiće te stresa i pružiti osećaj mira.

Yoga

Yoga ima moć da umiri um, oslobodi te stresa i ojača tvoje telo. Balans, usklađivanje disanja i pokreta, telesna i mentalna relaksacija.

Glute

Koncept treninga osmišljen sa fokusom na jačanje mišiča gluta. U ovoj kategoriji ćeš pronaći različite nivoe treninga koji odgovaraju baš tebi.

XXL

Reši se viška kilograma i celulita. Uz pomoć ove vrste treninga proces topljenja masti dešava se 24 pa čak i 48h nakon aktivnosti.

Trening kakav zaslužuješ je konačno tu

Fitflix ti daje mogućnost da detaljno pratiš svoj napredak, vežbaš uz uputstva trenera ili uz svoju plejlistu.. Izazovi sebe raznovrsnim treninzima iz 10 kategorija, i uz to prati potrošene kalorije nakon svakog treninga. Osvajaj bedževe za sva dostignuća i napredak koji ostvaruješ. Fitflix je tu za tebe na svakom koraku. Potrebna ti je samo jedna aplikacija da ispratiš svoj kompletan napredak u treningu.

Najveća online baza treninga na srpskom jeziku

Fitflix aplikaciju kreirali smo tako da je mogu koristiti svi, od početnika do iskusnih vežbača. Programi su pravljeni od strane domaćih i internacionalnih stručnjaka tako da odgovore na sve tvoje fitnes potrebe. Sa Fitflix aplikacijom možeš vežbati odakle god poželiš, kada god poželiš, tempom koji ti odgovara, a najbolje od svega je što su sva uputstva i treninzi na srpskom jeziku. Fitflix aplikacija je u potpunosti prilagođena tebi.

Sidebar