grupni treninzi1

Treninzi

Zabavi se i ostvari svoje fitness ciljeve uz najbolje video treninge i trenere koji će te motivisati da pomeraš svoje granice. Od HIIT treninga, preko programa za stomak i gluteus, do joge i meditacije, nađi ono što ti prija. Šta te očekuje na treningu?

Izaberi trening koji odgovara tvojim ciljevima ili započni nešto što je dugo na tvojoj listi želja. Ti biraš kako će izgledati tvoj trening. Da li više voliš da treniraš uz trenere koji govore prilikom pokazivanja vežbi ili više voliš da vežbaš uz svoju omijenu playlistu. 

LET ME
GUIDE
YOU

Šta te očekuje na treningu?

Yoga

Vreme je da razmotaš svoju joga prostirku i otkriješ kombinaciju vežbi za telo i um koje već hiljadama godina obožavaju ljudi iz čitavog sveta. Lepota joge je u tome što ne moraš da budeš profesionalac da osetiš benefite. Joga ima moć da umiri um, oslobodi te stresa i ojača tvoje telo. Balans, usklađivanje disanja i pokreta, telesna i mentalna relaksacija su ono što predstavlja jogu. Pored toga, već posle prvog treninga osetićeš rezultate.

Pilates

Pilates je savršen način da ojačaš trbušnjake i leđa, povećaš mobilnost, snagu, koordinaciju, poboljšaš mentalnu koncentraciju i popraviš držanje tela. Za trening potrebno je koristiti samo težinu svog tela i malo opterećenja. Želiš fitnes u svakom smislu? Može!

HIIT

HIIT trening je najbrži način da sagoriš masti i oblikuješ telo koje će ostaviti tvoje prijatelje u čudu! U HIIT programu daćeš svojih 100% kroz kratke, intenzivne intervale, koji su praćeni kratkim periodima oporavka. HIIT trening omogućava da sagoriš više kalorija, povećaš svoj kardiopulminalni kapacitet i snagu. Idealno ako nemaš puno vremena, a želiš brze rezultate!

Boxing

Da li ikada poželiš da staviš rukavice i oslobodiš se stresa dok sagorevaš do 1000 kalorija i oblikuješ svoje telo kroz boks? Ako je odgovor da, ovo je pravi trening za tebe! Boxing programi se sastoje od intenzivnih kardio treninga sa elementima borilačkih veština, koji će poboljšati tvoju izdržljivost i snagu. Takođe su odličan način da naučiš i tehniku. Ovi programi će te naterati da pomeraš svoje granice i oslobodiš borca u sebi koji će ti pomoći da izvučeš najviše iz svakog treninga.

Tone up

Tone up je dinamičan trening za oblikovanje celog tela. Sastoji se od vežbi koje pokrivaju svaku mišićnu grupu na tvom telu. Kako su pauze između vežbi i serija minimalne, pomoći će ti da sagoriš veliki broj kalorija. Ukratko, spremi se da osetiš kako ti mišići gore!

Core

Bilo da hoćeš da lakše obavljaš svakodnevne aktivnosti ili da jednostavno izgledaš dobro u kupaćem kostimu, dostizanje definisanog i jakog stomaka je cilj koji mnogi dele sa tobom. Ovaj program je kreiran da povećaš izdržljivost i ojačaš mišiće core-a, dok istovremeno poboljšavaš svoje držanje. Stomak o kom oduvek sanjaš, stiže!

Gluteus

Obla i čvrsta zadnjica je postala nešto što svaka devojka želi. Pored toga što ćeš izgledati dobro u farmericama, koje ti već dugo stoje na dnu ormana, ovi programi će ti pomoći da ojačaš gluteus, koji je najveći mišić u našem telu i ima veliku ulogu u funkcionisanju čitavog tela.

Strength

Ako želiš da istovremeno smanjiš procenat masti u telu, povećaš mišićnu masu, oblikuješ svoju figuru i sagoriš više kalorija, trening snage je ključ. Ovi programi će ti pomoći da poboljšaš sveukupno zdravlje, dok jačaš sve mišićne grupe na svom telu. Programi za jake ruke, mišićava leđa, oblikovane noge i zadnjicu, čvrst core, doneće brze i vidljive rezultate, a pritom će te motivisati da se uvek vratiš po još!

Meditacija

Stani na trenutak. Diši. Osvesti sebe u ovom trenutku. Ti, sediš, fokusiraš se na svaku reč koju čitaš. Osvesti svaki zvuk koji čuješ, čak i ovaj koji čuješ sada, ponovo i ponovo. Glas u tvojoj glavi koji ti ovo čita, da li si to ti? Ako jesi, ko onda sluša? Ako te ovaj tekst primorao da osvestiš svoje misli i razdvojiš sebe od svojih misli i zvukova koje čuješ, već si u jednoj formi meditacije. Meditacija može značno da poboljša svaku sferu tvog života. Oslobodiće te stresa, pružiti osećaj mira i ravnoteže, kontrolisati anksioznost, poboljšati koncentraciju i celokupno zdravlje. Uživaj u trenutku mira.

Challenge

Izazovi sebe na 28 dana FITFLIX challenge-a! Za manje od mesec dana napravi celokupnu transformaciju. Challenge se sastoji iz treninga snage, mobilnosti i cardio-core treninga koji će podići tvoj izgled i performanse na novi nivo. Ne samo da ćeš izgledati bolje, već ćeš poboljšati i svoju funkcionalnost u svakodnevnim aktivnostima, banas i koordinaciju. Pravi izazov je ostati posvećen, zato, nema preskakanja treninga. Pokaži nam tvoje rezultate!

Preuzmi Fitflix aplikaciju i započni svoje fitnes putovanje!

Fitflix Logo BLACK12

Preuzmi Fitflix aplikaciju i započni svoje fitnes putovanje!