PREUZMI DANAS I OSTVARI 14 DANA BESPLATNO

Treniraj gde god poželiš
kad god poželiš
24/7

Treniranje nikad nije bilo jednostavnije! Uz Fitflix, tvoj personalni trener je dostupan 24/7. Izaberi trening u teretani, kod kuće ili napolju, sa ili bez fitnes opreme. Bilo da je tvoj cilj gubitak kilograma ili povećanje mišićne mase, uz profesionalne savete i programe naših trenera, postigni najbolje rezultate.

Bilo da si početnik u treniranju ili već imaš iskustva, Fitflix te vodi sigurno do tvog cilja. Prati program treninga kreiran od strane profesionalnih trenera, sa detaljnim instrukcijama, pravilnom izvođenju vežbi, brojem serija, ponavljanja i potrošenim kalorijama.

Posle 490 rsd/mes.

Kompletan fitnes vodič u tvom telefonu

Uz Fitflix jednostavno i lako prilagodi treninge svom životnom tempu. Jednim klikom zakaži, pomeri ili otkaži svoj trening. Prelazi nivoe, sakupljaj bedževe i uporedi svoj napredak sa prijateljima.

Posle 490 rsd/mes.

Testiraj svoju snagu

Uradi test i saznaj na kojem si fitnes nivou.

1

Za prvi test potrebno je da izdvojiš 3 minuta. Kroz test će te voditi trener koji će tokom izvođenja vežbi, davati instrukcije. Ceo test se radi u plank položaju. Na svakih 30 sekundi položaj se menja.

2

Za drugi test je potrebno da izvodjiš 1 minut i da za to vreme uradiš što više sklekova možeš. Na osnovu broja sklekova koje uradiš, naš sistem će te staviti na odgovarajući fitnes nivo.

Vežbaj sa svojim omiljenim influenserima!

Fitnes tajne tvojih omiljenih influensera čekaju te na Fitflix aplikaciji. Isprobaj programe koji su influenseri kreirali u saradnji sa našim trenerima. Saznaj koje su njihove omiljene vežbe i podeli sa nama tvoje utiske.

 

Sidebar